Moderne tehnologije

Naše ordinacije opremljene su uređajima i materijalima vrhunskih svjetskih proizvođača. Naš laboratorij raspolaže CAD/CAM sustavom kojim možemo napraviti protetske radove u manje od 24h. U radu koristimo nabolje tehnike i certificirane materijale kako bi Vama omogućili vrhunsku kvalitetu.

Ortopan

Pacijentima nudimo izradu panoramske snimke obje čeljusti te svih zubi – ortopan, potpuno besplatno za korištenje u našem centru. Za panoramski snimak koristimo suvremeni digitalni rendgenski aparat čije zračenje je neusporedivo manje, gotovo zanemarivo, u odnosu na klasične rendgenske aparate.
Image
Image

Intraoralni skener

Kako bi pacijentima pružili što ugodnije iskustvo, opremili smo naše ordinacije digitalnim sustavom za uzimanje otisaka. Nema više nezgrapnih žlica i otisnih masa, jednostavnim skeniranjem Vaših zubi dobijemo sve potrebne informacije kako bi izradili krunicu, most, alignere, udlagu… Osim što je puno ugodniji za pacijente, digitalni scanner znatno ubrzava laboratorijsku izradu svega navedenog.

Strojna endodoncija

U Adriadentu, cilj nam je spasiti svaki zub! Strojna endodoncija omogućuje nam brže, lakše te ugodnije endodontsko liječenje. U kombinaciji sa strojnom obradom kanala, koristimo toplu gutaperku za punjenje, što osigurava uspješnost endodontskog liječenja, a samim time Vi zadržavate zub u ustima.
Image
Image

RVG

Svaka od naših ordinacija opremljena je i rvg uređajem kojeg redovito koristimo prilikom endodontskog liječenja i postavljanja implantata – kako bi svaka faza našeg rada bila najkvalitetnija moguća.

CAD/CAM

U našem moderno opremljenom, digitalno orijentiranom dentalnom laboratoriju koristimo CAD/CAM sustav. On nam omogućuje kompjutersko dizajniranje i izradu Vašeg budućeg protetskog nadomjestka. Osim što je proces izrade znatno brži u odnosu na konvencionalnu tehniku, gotove radove karakterizira visoka preciznost te dugotrajnost. Uz pomoć CAD/CAM sustava, novi protetski rad u manje od 24 sata nije mit!

Image
Image

Sterilizacija i dezinfekcija

Sigurnost pacijenata i osoblja na prvom nam je mjestu, stoga koristimo svjetske protokole u procesima dezinfekcije i sterilizacije. U Adriadent centru posjedujemo dva Melag autoklava za sterilizaciju instrumenata, koji u kombinaciji s detaljnom dezinfekcijom površina i instrumenata omogućavaju sigurne uvjete za uspješne zahvate u stomatološkoj ordinaciji.

PRF tehnologija

Vrlo smo ponosni na ovu sasvim novu i vrlo naprednu metodu koju koristimo u svakodnevnom radu! Riječ je o produktu Vaše vlastite krvi – fibrinu, točnije trombocitima obogaćenom fibrinu, kojeg koristimo pri raznim oralnokirurškim i parodontokirurškim zahvatima jer pomaže koštano i mekotkivno cijeljenje te regeneraciju. Postupak je za Vas vrlo jednostavan i nimalo bolan! Prije samog kirurškog zahvata, primjerice vađenja zuba, naše asistentice Vam izvade krv iz koje potom u aparatu za centrifugiranje, pri velikom broju okretaja, dolazi do izdvajanja fibrina. Nakon vađenja zuba, u ranu stavljamo dobiveni fibrin, koji će iznimno ubrzati i pomoći cijeljenje mekog i koštanog tkiva rane.

Image
Image

3D Printanje

Dentalni laboratorij u sklopu Adriadent centra opremljen je i 3D printerom – neizostavnim uređajem u modernoj stomatologiji. Koristimo ga pri izradi prozirnih ortodontskih udlaga – alignera, njime printamo modele Vaših zubi u željenom položaju, prema čemu izrađujemo alignere. Osim toga, 3D printer od velike je pomoći pri simulaciji Vašeg novog osmijeha, ili protetskog rada u Vašim ustima, koje prvo digitalno kreiramo (digitalni wax-up), a zatim printamo modele.

Kontaktirajte nas

Podaci koje unesete potrebni su nam u svrhu kontaktiranja i pružanja zatraženih informacija te ih obrađujemo sukladno pravilima privatnosti.

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

Kontakt informacije

Antuna Barca 3a

051/ 676 444

051/ 676 343

095/ 676 4444

Radno vrijeme

Ponedjeljak 08:00 - 20:00
Utorak 08:00 - 20:00
Srijeda 08:00 - 20:00
Četvrtak 08:00 - 20:00
Petak 08:00 - 20:00
Subota 08:00 - 13:00
Nedjelja Zatvoreno

Galerija

Facebook

© 2020 Adriadent. All Rights Reserved.

Search